Дамското бельо и опасностите, които крие

Бъдете честни и си признайте колко пъти сте били порицавани от по-възрастните заради оскъдното ви бельо, тънката му материя, та дори и за яркия му цвят.  По тяхно време нещата са стояли съвсем различно и им е трудно да възприемат сегашната мода.
В никакъв случай не твърдим, че по-странните модели дамско бельо от bg-look са удобни или пък, че пазят от студа през мразовитите зимни месеци. Разбира се, както за дрехите, така и за бельото си има мода, която се ръководи от сезоните.
Най-вече младите момичета подминават с лека ръка упреците на възрастните да не обличат много изразяни бикини и да забравят за прашките през зимата. Има причина тези съвети, а понякога и упреци, да се повтарят многократно и тя е, че никоя жена не бива да си прави експерименти със собственото си здраве, като носи тънко бельо през зимата.
Всеизвестно е, че дамското бельо от тънки материи въобще не предпазват тялото ни от студа. Задължително е дамите да се обличат топло през зимния сезон и да внимават особено много в областта на яйчниците.
Абсолютно сме наясно, че са много малко представителките на нежния пол, които да харесват бикини от дебели материи и с висока талия. Но вече има решение и за този проблем – вече навсякъде по магазините има модели в шарени цветове, с анимационни герои, животни и интересни надписи. Бодито също трябва да присъства в зимния гардероб на всяка дама, тъй като то топли добре и покрива уязвимите части на женското тяло.
Само от вас, мили дами, зависи как ще се грижите за собственото ви здраве. Съветът ни към вас е да носите по-дебело бельо през зимните месеци, с помощта на което ще предпазите тялото си от вредните влияния на студеното време.