925 причини да направите покупка на бижу от онлайн базар

Среброто е един от най-разпространените и предпочитани материали за изработка на бижута. В това няма нищо случайно като се имат предвид качествата му. Бижутата от сребро са класика. В bijutabazar покупката на бижута от сребро е лесна и разумна. Сайтът е събрал огромна колекция от колиета, гривни и комплекти от сребърни бижута.

Иновативното в онлайн базара за бижута е,че той е замислен и направен с идеята да се развива и превърне в специализиран сайт за покупка и продажба единствено и само на бижута. Не само бижутерийни магазини и търговци могат да публикуват обяви в базара, но и потребители, желаещи да продадат бижу, което вече не носят. Категориите са организирани на принципа материал на изработка-естествени камъни и материали, благородни метали, с покритие, медицинска стомана и т.н.

925 причини да направите покупка на бижу от онлайн базара

Както вече споменахме значително място в продуктивното разнообразие на bijutabazar заемат сребърните бижута. Когато избирате бижу, вие сте с нагласата, че искате да ви радва много дълго време. Повечето украшения са точно такива, но това, което винаги е на мода, е среброто. При покупката на качествено сребърно бижу, вие получавате красив и стилен аксесоар, който безпроблемно може да бъде носен и от вашите внучки. Причини да изберете среброто при бижутата са основно няколко:
– проба 925 означава, че металът съдържа 92,5% сребро и 7,5 % примеси. Това сребро се използва най-често при производство на съдове, прибори и бижута, тъй като е достатъчно меко за работа, но и устойчиво на механични влияния. По този стандарт работят Великобритания, САЩ, Франция, Мексико, Канада, включително и България.
– не крие никакви рискове от поява на алергични реакции. Има антисептични свойства(затова бабите предпазват млякото от пресичане като слагат в него сребърна лъжица)
-почиства се много лесно дори и в домашни условия с помощта на паста за зъби, мека кърпа и сапунен разтвор. За по-замърсени бижута можете да използвате и сода бикарбонат.
– бижутата от „опушено“ сребро са умишлено състарени и изглеждат наистина впечатляващо.

Причините да изберете онлайн базара за бижута при покупка на бижу са много повече от 925, като имаме предвид широкия ценови диапазон и голямото продуктово разнообразие, което включва бижута от класически модели до ултрамодерни предложения от естествени материали и екстравагантна визия. Няма нужда да посещавате специализирани изложения, за да сте в крак с новите тенденции и да направите разумна покупка на бижута с иновативния онлайн базар!