Какви са препоръчителните дози за прием на кокосово олио?

Знаете ли, че много от добрите продукти, които се предлагат на пазара губят от своите качества, поради начина на приготвяне.

Всяка една обработка, намалява полезните съставки на храната, поради което са измислени и по-здравословни варианти. Опитните в здравословното хранене знаят, че судено пресованите и нерафинираните видове олио са с целия си набор от полезни вещества, за разлика от рафинираните. Такъв е случаят и с предлаганото кокосово олио на http://www.bio-vital.net/bg/catalog/id/37.html, което е абсолютно чисто, без никакви добавки и овкусители и оцветители. Немския производител Ханюю държи именно на био състава на своите продукти, което изключва каквито и да било добавъчни вещества и алергени.
Какви са препоръчителните дози за прием на кокосово олио?
Така можем да намерим био кокосово олио на страниците на сайта, без притеснения за качеството, при това на досъпна цена. Кокосовото олио може да се използва не само за вътрешно приемане, но и за козметични цели, като освен това е и много популярно за такива цели. Да се погрижите за косата и кожата си с кокосово олио и то в целия му блясък и аромат, наред с подхранващите свойства, които има е истинско удоволствие. Можете да опитате сами и да сравните ефекта. Употребата на олиото от кокос е свързана и с лечителските традиции, като аюрведа, като например за жабурене. Способността му да повишава имунитета, благодарение на високото съдържание на лауринова киселина, прави кокосовото олио ценен и търсен продукт.

Какви са препоръчителните дози за прием на кокосово олио? Всичко зависи от килограмите. Препоръчва се да се започне от 1 с.л. на ден, като постепенно да се увеличава. За сравнение 1 с.л. се употребява от човек с тежест 23 кг., което означава че за възрастен човек дозата е около 3 с.л. на ден. Вижте повече в bio-vital.net. Можете освен това и да го включвате към диетата си, тъй като от него не се напълнява. Здравословна грижа с оптимално усвояване, което се дължи на молекулната верига, кокосовото олио може да се добавя и към различни ястия и да се употребява директно. Опитайте и сами можете да видите резултатите.