Какви са вариантите ни за подматрачни рамки?

Знаете ли колко е важно да можем да си осигурим хубав и здрав сън и в колко голяма степен всичко това зависи от нас?

Ако съумеем да изберем подходящ матрак, на който да можем да отпочинем качествено и който да ни позволява оптимално разпределение на тежестта на тялото, както и добра циркулация на въздуха, за да избегнем излишното спарване, то можем да разчитаме на качествена почивка. Освен за самият матрак, добре е да помислим и за подматрачната рамка, на която да го поставим, тъй като от това зависи положението му, както и свободната циркулация на въздуха. Какви са вариантите ни за подматрачни рамки intershop.bg? Както можете да откриете в intershop.bg, където се предлага многообразие от видове и като марки и като модели, подматрачните рамки могат да бъдат, както с дървени, така и с метални ламели.
Какви са вариантите ни за подматрачни рамки?
Функцията на предлаганите подматрачни рамки е да даде възможност за използването на двулицеви матраци. Те спомагат за здравината на основата, върху която се полага матракът, който поради двете си лице не се предлага със самостоятелна рамка. Избирайки подходяща подматрачна рамка, можете да си осигурите още по-добро разпределение на тежестта на тялото. Тъй като ламелите са разпределени равномерно, можете да се радвате на чудесна цуркулация на въздуха, което възпрепятства натрупването на прах и съответно бактерии и акари по матрака, както и на влага, която иначе намалява живота на матрака.

Подматрачните рамки могат да бъдат както единични, така и двойни, като често са произведени от букова дървесина. Съответно дървените ламели са здрави, но и еластични, което позволява издръжливост при натиск. Всяка подматрачна рамка, може да бъде с различна дебелина и широчина на ламелите, съобразно тежестта, която е предвидено да поемат. Има и подматрачни рамки с метални ламели, които са още по-здрави, но не толкова еластични. Можете да разберете и разглобяеми ламели, което позволява индивидуална подмяна, в случай на нужда. Можете да изберете и висок клас, които съчетават ламели с ленти, които придават допълнителна здравина и гъвкавост. Сред екстрите към рамките, можете да изберете и такива, които са с възможност за повдигане на горната или долната част, в зависимост от предпочитанията. Вижте подробности в сайта и преценете сами.