Как се употребяват зъбните лентички за избелване?

Ако и вие имате нужда от подобряване на външния вид и самочувствието, то можете да направите някои стъпки, в посока освежаване на вашата усмивка.

Благодарение на зъбните лентички за избелване на https://www.white-bg.com/lenti-izbelvane-zybi-crest, които са вече достъпни онлайн, можем да повлияем на белотата на усмивката и съответно на своята увереност. Знаете, че здравите и добре изглеждащи зъби, могат да ни помогнат да се чувстваме по-добре, което се отразява и на социалните контакти и на свободата да се усмихваме широко, когато пожелаем. За целите на домашното приложение на избелващите варианти, винаги е добре да се спазват инструкциите, за да има оптимален ефект.
Как се употребяват зъбните лентички за избелване?
Как се употребяват зъбните лентички за избелване? В каталога можете да намерите разнообразни варианти, предлагани и като различен брой ленти и като различен интензитет на работа. При едни варианти, е необходимо да стоите с тях половин час на ден, а при други – един. Лентите за избелване се поставят лесно, тъй като са изработени така, че да прилепват плътно за зъбите. Устойчиви са и остават прикрепени, докато не ги махнете, като през това време, можете да пиете вода или да се разхождате, както и да вършите други дейности. Добре е, разбира се да не стоите с тях повече от определеното време, за да не направите зъбите си чувствителни.

В каталога на white-bg.com, ще намерите и комбинации от ленти за избелване в комплект с мини лампа, която се прилага след като постоят върху зъбите. Лампата е като зъболекарската синя лампа, която се използва за същите цели. Така, можете да имате в домашни условия, мини вариант на процедурата, която се извършва в стоматологичния кабинет. За най-добри резултати и за да може да се прецени, кои от предлаганите варианти са най-добри за вашите зъби, можете да се посъветвате с вашия зъболекар. Повече подробности за всички продукт можете да видите в каталога и да посочите харесания от вас вариант.