С какво да съчетаем сребърните пръстени?

Дългогодишната история на ювелирното изкуство е доказала, че не една и две дами са се превърнали в модни икони именно благодарение на добрия си вкус за бижута.

Днес можете да се сдобиете с блясъка и красотата на висококачествени накити лесно и достъпно. Сребърните пръстени на mmstylebg.com са доказателство, че професионалната изработка и качествени материали могат да предложат на клиента бижу, достойно за корицата на модни списание и с изключително достъпна цена в същото време. Но дори и най-скъпото бижу може да не бъде достатъчно впечатляващо, ако е носено по неправилния начин. Ето и няколко съвета за това как да съчетаем наличните сребърни пръстени, за да бъдем винаги ефектни и стилни:

С какво да съчетаем сребърните пръстени?

1.Облеклото – всеки официален тоалет е подходящо да бъде допълнен от повече от едно бижу. Но ако искате да носите украшение с по-обикновено облекло заложете само на колие или пръстен в комбинация с подходящите обици. В този случай избягвайте масивните накити, а заложете на по-дискретните и ефирни бижута. Те винаги са били символ на изисканост и изглеждат по-луксозни. Поради тази причина повечето дизайнери залагат на тази бижутерийна концепция- да подчертават женствеността чрез елегантност и стил.

2. Цветово съотношение – Н е особено изненадващ, но съвет, който е винаги безотказен е да съчетавате бижутата в подходящи цветови конфигурации.Именно затова професионалните онлайн бижутерийни магазини ви предлагат съчетания на бижута от една серия.

3. Качествена изработка. Купувайте само бижута от благородни метали, като предлаганите сребърни пръстени в mmstylebg онлайн магазина, за да сте сигурни в качеството им. Сребърните пръстени на mmstylebg.com са изработени от сребърни елементи с родиево покритие, което не само предпазва самите накити от надраскване и потъмняване, но и е единствената сигурна превенция от евентуални алергии към метала. Луксозният вид на пръстените и бижутерийните комплекти се допълва от инкрустацията с оригинални кристали Swarovski.Неслучайно този бранд е световен хит от десетилетия и редица доказани и известни дизайнери залагат на него. Всеки кристал има качеството и блясъка на диамант, но на много по-достъпна цена, а неуморната работа на Swarovski непрестава да изненадва с нови и още по-красиви предложения.