Къде се предлагат LED панели с топла светлина?

Какво означава топла светлина и какво представляват модерните LED панели за осветяване на дома и офиса – нека ви разкажем.

Осъвременените начини за осветяване на помещенията вкъщи или на работното място поставиха много въпроси във връзка с ефективността на обикновените крушки с нажежаема жичка. Например съвременните LED осветителни тела, към които спадат и LED панелите, биват далеч по-икономични (до 90%) и притежават доста по-дълга продължителност на живота. Единственият им недостатък е малко по-високата цена, на която се предлагат. За щастие с годините, от тяхното възникване до днес, ценовия диапазон на различните видове LED осветителни тела значително се разшири и това позволява тяхното по-изгодно закупуване в магазини като stoka.bg.

Наред с предимствата, които притежават всички LED панели – те се предлагат и в доста широк диапазон от разновидности. Като започнем от тяхната форма, която може да бъде правоъгълна, кръгла или квадратна и достигнем до това какъв цвят светлина излъчват. Във връзка с отделянето на светлина – този модерен начин за осветяване не излъчва топлина, подобно на обикновената крушка, което значително намалява риска от неприятни инцидентни. Въпреки това липсата на топлоотделяне по време на работа не пречи да закупите LED панел с топла светлина (2700-3500K).

Къде се предлагат LED панели с топла светлина?

При посещението си на виртуалния магазин stoka.bg за LED панели ще забележите, че различните видове, които се предлагат там имат и различни характеристики. Доста често те се различават по силата на светлинния си поток, измерван с лумени (lm). В случай, че искате да закупите от тези модерни светлодиодни панели – именно в магазин Stoka ще откриете най-подходящите. Причината е не само в изгодните цени, но и във възможността да закупите панели с топла светлина, която обикновено се използва при осветяване помещенията в жилището. Този вид светлина наподобява много тази на обикновената крушка, с разликата, че бива равномерно разпределена и не натоварва очите с макар и незабележимо трептене.

Не пропускайте да посетите stoka.bg онлайн магазина и да разгледате предлаганите от тях LED панели, още сега. Те ви очакват.