На кафе с колегите в офиса, благодарение на вендинг автомат

Какво по-хубаво от приятна компания в офиса, на по чаша кафе и сладки приказки?

Адски приятно е когато можеш да отдъхнеш от работния ден, докато хапваш или се наслаждаваш на топла напитка. Но ако в близост до работното ви място няма такива условия, тогава е не толкова приятно.

Но пък има едно страхотно решение на този проблем и то се нарича вендинг автомат на SiVendingSpot.com Можете да поставите такъв във вашия офис, или което и да е помещение от фирмата, стига ръководството да даде своето съгласие. От вас не се изисква нищо друго,освен да ги попитате и да им обясните, че освен да хапват и да се възползват от продуктите, които предлага вендинг автомата, те могат и да печелят наем от това, че са предоставили помещението.

На кафе с колегите в офиса, благодарение на вендинг автомат

А ако те ви попитат кой ще зарежда и поддържа машината, вие веднага им отговорете, че от фирма Си Вендинг Спот ЕООД ще направят всичко вместо тях. Те правят оглед на мястото, създават проект и след като той бъде одобрен, тогава реализират автомата. След това те се заемат изцяло с неговото почистване, зареждане и поддържане на техническа изправност.

Това е наистина изгодно предложение, което трудно може да се откаже. Просто защото само и единствено се печели. И освен всичко, целият екип ще бъде доволен от това, че може да хапва без да напуска офиса.

SiVendingSpot.com са на пазара от повече от 10 години, като са едни от водещите в бранша и в момента разполагат с над 250 машини, като обслужват над 1 милион клиенти годишно във фирми, офиси, училища, малки и средни предприятия и други публични места. Хубавото е, че те дават възможност и вие сами да измислите дизайна на автомата, дори можете да го брандирате.

Така че ако смятате, че това е за вас, не го мислете, а се свържете с тях на тел.: 0898 59 85 05 или чрез формата за контакт на сайта им SiVendingSpot.com. Не чакайте, а го направете. Ще можете да сте „На кафе“ с колегите в офиса, благодарение на вендинг автомат!