Колко струват зимни автогуми от Gumimax.com?

Зимните гуми за повечето шофьори са доста болна тема, защото изискват голяма инвестиция.

Когато наближи времето за смяната на гумите, всеки започва да заделя и да спестява, за да си вземе надеждни автогуми за тежките зимни условия по пътищата в България. Има доста грешки, които хората правят при избора си на автогуми, правейки компромис с тяхното качество и наблягайки на подозрително ниските цени и примамливи оферти.

Gumimax.com е онлайн магазин, в който се предлагат различни по вид категории автогуми. Там са представени само най-добрите производители, които са лидери в Европа и на водещи позиции на световния пазар. Не всеки е компетентен в тази област и от фирма Гуми Макс ЕООД са предвидили това, тъй като предлагат безплатна консултация с едно обаждане на телефонен номер 0877 329 200. Специалистите знаят колко е важен изборът на точните параметри, защото това е гаранция за безопасност и сигурно управление по време на път.

Колко струват зимни автогуми от Gumimax.com?

Зимните гуми от своя страна се делят на нордически или скандинавски и алпийски или общо европейски, защото има коренна разлика в метеорологичните условия през зимния сезон в различните страни. Трябва да го има това предвид, ако сте се насочили към по-далечна северна дестинация през зимата. Дори и да сте с гуми, които са на отлично ниво, те могат да се окажат неспособни и ненадеждни при по-заледена пътна обстановка.

Изключително богат избор от автогуми на добри цени може да намерите в каталога на електронния магазин Gumimax.com. Има модели за всеки вид и марка автомобил, които отговарят на различни ценови категории.

Поръчайте своите зимни автогуми онлайн от сайта на фирма Гуми Макс ЕООД или направете заявка за поръчка на горе посочения мобилен номер. Компанията разполага и с магазин в град София, който се намира на адрес ул.Беласица 11. Може да възползвате и от сервизните и монтажните услуги на компания, закупувайки артикули от техния каталог.