Техника за видеодиагностика на канали: кой разполага с такава?

Запушването на каналите, може да се случи по много причини и според това доколко сериозна е ситуацията, зависи как да се действа.

Състоянието на каналите, обаче не винаги може да се предвиди, поради което се използва техниката за видеодиагностика на канали, с помощта на която може да се види точно какво е причинило запушването, каква е неговата големина, както и дали не става дума за спукване на тръба виж тук. ВИК авариите могат да бъдат много неприятни и изискват спешни мерки, като общо взето своевременна реакция изисква и всяко запушване, колкото и леко да е то. Понякога можем да се справим сами в домашни услови с подръчни средства, но има случаи, при които са ни необходими специалисти и професионална техника за справяне с проблема.

Техника за видеодиагностика на канали: кой разполага с такава?

Техника за видеодиагностика на канали: кой разполага с такава? Екипите на KanaliHit.com могат да предложат, както различен вид отпушване на канали, според необходимостта в конкретния случай, така и различен тип камери, според големината на тръбите и дълбочината. Например т.нар. бутаща камера е с обхват до 100 метра и може да се използва при тръби с диаметър между 50 и 300 фи. Ендоскопът, от друга страна, който е 16 мм. миникамера, която е много лека и е със записващо устройство, може да се използва за по-малки, като размери тръби. Роботизираната камера за видеодиагностика, е от още по-модерния тип техника, която диагностицира и тръбопроводи, като възможностите и са за работа в диаметър между 100 и 2000 мм., а кабелът е с дължите от 200 метра.

Камерите с електронен брояч на метрите, които увеличават десетократно картината, могат също така, да измерят и наклона, както и лазерно да установят промените в диаметъра на тръбата, както и големината на чуждите тела, попаднали в тях. Всичката тази съвременна технология за видеодиагностика на канали, спомага за най-ефективната работа по поправката и отпушването на каналите, особено, що се отнася до машинното отпушване. Освен за установяване на проблема с канализацията и ремонт, професионалната фирма предлага още и изграждане на ВИК мрежи. Вижте подробности за Пайп Строй Груп ЕООД на KanaliHit.com и изберете подходящата за вас услуга и в случай на проблем с канала или при въпроси, не се колебайте да се свържете с професионалистите, които работят всеки ден.