Винтоверт Бош – най-доброто съотношение цена-качество!

Омръзнало ли ви е да прекъсвате работата си, защото батерията на електроуреда е свършила?

В тези моменти осъзнаваме от каква важност са инструментите за нас и нашата работа. Замислете се колко трудно би било да завиете голям брой винтове на ръка. Именно!

Затова е добре да имаме под ръка уредите от първа необходимост у дома. Защото ако жена ви иска да закачите новата картина, и гоблена и рамките със снимки, може би ще ви писне да ковете пирони на стената, а и със сигурност няма да бъде стабилно. Но ако имате винтоверт у дома, то нещата ще бъдат в пъти по-лесни и дори приятни.

А ако се чудите откъде да се сдобиете с качествен винтоверт, то мястото е Профи Плюс. А относно това на коя марка е най-добре да се доверите за покупката на перфоратори, то това несъмнено е Бош. И разбира се, ще споменем защо. Те са се доказали със своето високо качество и са извоювали мястото си на лидер на европейския пазар именно в тази сфера и именно за своите леки електроуреди. Бош е гарантирано вашия най-добър избор, като сами ще се убедите в това.

А ако не знаете откъде да поръчате, и това ще ви кажа. ProfiPlus се намират физически в гр.София, ж.к. Младост 1, бул. Йерусалим, бл. 51 А, но за тези от вас, които желаят можете да направите и поръчка онлайн. Можете да се свържете с екипа на магазина на телефон 02 974 46 07 или мобилен 0 888 444 031, както и на e-mail profiplus@mail.bg или facebook страница ProfiPlusLTD. Те разбира се имат свой онлайн магазин на адрес ProfiPlus.bg, където спокойно можете да разгледате всички предлагани от тях продукти.

Като за поръчки до 100 лв. с ДДС, цената на куриерската услуга е 10 лв. с ДДС. За поръчки над 100 лв. с ДДС – безплатна доставка с куриер или собствен транспорт /за стоки до 30 кг и до 120 см дължина/.

винтоверт

Към доставката на всяка машина /електроинструмент, пневматичен инструмент, машина с ДВГ/ ще намерите Гаранционна карта с посочен гаранционен срок /за физ. лица – мин. 2 години.

Винтовертите на Бош биха били вашия най-добър избор, затова не чакайте, а се доверете на най-добрите в сферата. Те ще ви очароват с професионализъм и знайте, че ще бъдат насреща за всички ваши въпроси, по всяко едно време. Затова не се притеснявайте да ги помолите за съвет или мнение, за да може да направите най-правилния избор. Винтоверти Бош са перфектното решение, както за дома, така и за работата. Ако купувате такъв, защото ви трябва на работното място, е добре да заложите на по-висок клас, в който да бъдете сигурни и да извършвате това, което е нужно с по-голяма бързина. Доверете се на предложенията от Профи Плюс и няма да сбъркате!