Колко от българите ще направят поне една екскурзия в чужбина за 2019-2020?

Повечето от нас, избират да прекарат отпуската си, пътувайки, приключенствайки и преоткривайки нови светове.

Но колко от нас могат да си го позволят и не просто мечтаят за това?

Данните от Националния Статистически институт сочат, че на годишна база има ръст от 11% за пътуващите българи в чужбина, което говори, че въпреки че не сме в перфектно икономическо състояние и не можем да се похвалим с най-високите доходи, българите все пак пътуват.

Това е страхотно, защото пътувайки ние не просто разглеждаме дадени туристически дестинации, а се учим, обогатяваме, разширяваме мирогледа си, намираме нови и нови неща, култури, традиции, обичаи и всичко това ни носи невероятен опит.

Затова спестявайте, пътувайте, изследвайте и трупайте спомени. Именно към това подтикват и от SamoSega.com. Сайтът, който се е специализирал в това да предлага уникални пътувания и екскурзии в чужбина за своите клиенти, които са на много по-ниски цени, в сравнение с другите сайтове. SamoSega.com събира най-добрите предложения от тур агенциите и ги предлага на вас, с цел да се потопите в магията на пътуването.

екскурзия в чужбина

Посетете уебсайта и ще разгледате уникалните предложения, които изненадват с ниските си цени. Можете да стигнете дори до САЩ и Канада, само разбира се да искате…Ще се докоснете до най-далечните кътчета на света и то на изгодна цена…Какво по-хубаво от екскурзия в чужбина от SamoSega срещу малко средства от наша страна?

Ако имате някакви въпроси, можете да посетите офиса на SamoSega.com, намиращ се на адрес ул. Сините вълни №7 в гр.София, както и можете да се свържете с тях на тел.: 0887 330 877 или да пишете имейл на info@samosega.com. Планирайте още сега вашата екскурзия в чужбина за 2019-2020 година!