Как да подобрите вашият корпоративен видеозапис? Без значение какъв тип видеоклип правите, вероятно ще преминете през следните стъпки от процеса на производство на корпоративно видео.

Как да подобрите вашият корпоративен видеозапис?

Предварителна продукция. Първо, трябва да започнете да обмисляте какво искате да заснемете във видеоклипа. Каква е неговата цел? Как ще го постигнете? Какви елементи ще има вашето видео? Необходим ли е глас зад кадър? Всички тези въпроси могат да бъдат хеширани във фазата на разкадровката.

Във фазата на пред продукция видеото трябва да бъде начертано, сцена по сцена, за да се очертае точно какво ще бъде заснето. В допълнение, това е фазата, когато избирате мястото за заснемане, финализирате сценария и се подготвяте за снимките или избирате своя стил и дизайн на анимация.

Производство

След като предварителната продукция приключи, най-накрая е време да започнете снимките. Фазата на производство е частта, за която всеки често мисли, когато мисли за основния фокус на компания за корпоративно видео заснемане.

Това е най-критичната част от видео процеса. Ако не заснемете правилните кадри, няма да можете да създадете висококачествен продукт.

Пост продукция

Със здравословно количество кадри в ръка, сега е време да влезете във фазата на постпродукция. Това е мястото, където вашият екип ще се съсредоточи върху финализирането на видеоклипа. Техните задачи се състоят от редактиране на видео, добавяне на поредици от заглавия и музика и изобразяване на финална част от видеоклипа.

Студиата за корпоративна видео продукция с пълно обслужване могат да се справят с всички тези функции вместо вас. Трябва да обмислите как най-ефективно да управлявате външните ресурси за тези видове висококачествени проекти. Ако нямате необходимите видео умения и се опитате да направите това сами, това може да се окаже по-скъпо в дългосрочен план и да навреди на имиджа на вашата марка.

Превръщането на корпоративното видео заснемане в магия

Корпоративното видео заснемане може да бъде мощен инструмент във вашия комплект инструменти, ако знаете как да я използвате правилно. Правилният видеоклип може да спести време на вашата компания, като същевременно увеличи приходите.

Създаването и споделянето на завладяващ видео актив с правилната аудитория ще отличи вашата компания от конкурентите Ви и ще впечатли вашите клиенти и служители.