лимузини под наем

Лимузини под наем до 17 места

Ако искате лимузини под наем за да организирате щуро парти с приятелите си, но ви се иска да бъде нещо напълно различно от това, което сте правили досега, то лимузини под наем биха били вашето перфектно решение.

С лимузина на Ваше разположение, ще се забавлявате и ще почувствате комфорта и удобството на луксозната кола, която ще Ви откара където пожелаете. Позволете си го, защото заслужавате!

Къде да намерите лимузини?

А ако се чудите от къде да го направите? Мястото е RingSpot.bg, предлагащо луксозни лимузини, и разполагащо с най-атрактивния и разнообразен автопарк от лимузини под наем за цяла България. Повечето от лимузините им са единични бройки, което гарантира уникалността на представянето ви. И освен всичко това – те поддържат едни от най-ниските цени в този бранш!

С тях ще се почувствате истински специални за вашия празник и специален повод. А това, че могат да съберат до 18 души е страхотно ако искате да организирате готин купон в лимузина! Затова ако сте го решили, не се колебайте, а се свържете с RingSpot.bg. Фирмата може да се похвали с близо 3000 доволни клиента за 6 години опит. Километрите, които са изминати от техните луксозни лимузини са над 900000км.

Колко ли струват?

А цените им? Те са публикувани в сайта им – RingSpot.bg, където можете да ги разгледате. На ваше разположение са премиум стреч лимузини с професионален водач, зареждане на мини бар с напитки и озвучаване по Ваш избор и всичко това влиза в цената. Можем да кажем, че звучи доста добре спрямо изгодните цени, които предлагат. Затова не се бавете, а предварителна уговорка си направете и на място отидете! Адресът е гр.София, ул. „Самоковско шосе“ 147.

RingSpot и лимузините под наем Ви очакват!