Английски за деца в ж.к. Младост, София

Всички знаем поговорката: Езикът е богатство.

Философът Лудвиг Витгенщайн казва, че светът на човека е това, което е неговият език. Изучаването на чужд език засяга процесите на мислене, характеристиките на съзнанието.

Защо учим английски език и искаме децата ни да учат английски език?

Учим чужди езици, учим английски език, за да изградим успешна кариера, за да можем спокойно да се чувстваме и пребиваваме или работим в друга държава; или защото се радваме да учим за различна култура. Когато преподаваме английски на дете, ние по този начин му разкриваме всички тези възможности – с единствената разлика, че това се случва преди време, една и половина до две десетилетия преди да започне неговият възрастен живот.

Със знанието на английския език е много по-лесно да се изгради кариера; и ако възникне желание, тогава с лекота можете да живеете в друга държава. Уроците по английски за деца са ключът към много врати към тяхното бъдеще.

Защо едно дете да учи английски език?

Английският език, който се преподава за деца в София , Младост 3, бул. Александър Малинов 51 в LONDON School of English е най-добрият метод за интелектуално развитие. Потърсете ни на телефон: Тел.: +359 876 566 322  в Търговски център Metro City.

Възрастта от 4 до 6 години се счита за чувствителна към изучаването на чужди езици. Това означава, че изучаването на английски език за деца на тази възраст е много по-лесно. Фонетиката на родния език вече е усвоена, така че няма риск от „смесване“ на двата езика.

Малките деца не учат само английски; те го „попиват“. Ако мама нарича лъжица „лъжицата“ – това означава, че това е името на този обект. Детето няма нужда да запомня нищо допълнително, информацията се депозира в несъзнавано на блокове. Особено полезно овладява английската азбука в ранна възраст, защото тогава няма да има затруднения с това в училище.