Детски партита за рожден ден

Детски партита за рожден ден

Приятели и семейство

Ключът към страхотното детско парти за рожден ден не е темата, тортата или дори игрите. Това са приятелствата, семейството и огромната прегръдка, която получаваш от това да си в стая, пълна с хора, които означават света за теб. Всеки има невероятно зает начин на живот, детските партита за рожден ден ви дават извинение да съберете всички наоколо за празнуване.

Теми за детско парти за рожден ден

Да започнем с темата! Има толкова много вдъхновяващи идеи в Pinterest, в универсални магазини и актуални теми, вдъхновени от популярни филми, телевизионни предавания и филми. И за двете ни деца единствените теми, по които имах думата, бяха първите няколко години. Партитата за 1-ви и 2-ри детски партита за рожден ден бяха тематични за джунглата, калинките и дъгите. Приятно превъртане през темите за рожден ден за идеи и вдъхновение.

Тортата за деското парти

Винаги съм била от онези луди майки, които обичат да правят тортата всяка година! Изглежда, че разглеждам идея и след това веднага приемам, че мога да я направя. Учейки се докато вървя, скръстих пръсти на ръцете и краката, че издържа до разрязването на тортата! Тогава мога да се отпусна. Наскоро обаче имах малък провал с тортата с опашка на русалка, която не издържа, но това е добре, изглеждаше страхотно за около 2 минути!:)

Храната за детско парти

Обичам да се отдавам на темата за рождения ден с десертна маса, пълна с тематични изкушения. Знам, твърде много сладкиши! Какво е парти, което не е малко снизходително? За всички, които се грижат за здравето, не се притеснявайте, ние винаги противодействаме на лошото с доброто, като добавяме и малко здравословна доброта! Не е изненадващо обаче, че всъщност първи изчезват пресните плодове и зеленчуци.

Игри за детско парти за рожден ден

Детските парти игри за рожден ден не са се развили много от времето, когато бях дете. Вълнуващо е да създавате нови игри, на които децата да се наслаждават. Играта с игри Lego, надуваеми писти с препятствия и идеи за занаяти са само малка част от творческите забавни идеи.

Място за детски партита за рожден ден

Наличието на две зимни бебета наистина ограничава избора ни на място за рождени дни. На закрито трябва да е! По-голямата част от нашата партита се провежда в нашия дом. Все пак дойде моментът, когато очевидно беше (особено за момчешки партита), че в нашата къща няма да се поберем. Имаме нужда от пространство, където децата да тичат, да играят и да бъдат активни. Преживяхме фантастични партита за рождени дни в детски парти центрове, центрове за отдих или зали за събития Bounce. Искахме някъде различно!