Екскурзионни турове по Португалия 

Екскурзионни турове по Португалия. Португалия е истинска съкровищница от много на брой замъци и дворци на кралските династии.  

В същото време страната е запазила удивителния чар на традиционните португалски села, рибарски райони и местни пазари.  

Екскурзионни турове по Португалия 

Вдишайте ароматите на многовековната история на Португалия!  

Тази интересна държава предлага огромно разнообразие от маршрути, за всеки вкус: 

  • Великолепният Лисабон 
  • Двете столици – Лисабон и Порто и маршрут  Лисабон – Порто – Коимбра – Фатима – Мафра – Ещорил 
  • Класическа Португалия Лиссабон – Порто – Брага – Бом Жезуш – Гимарайнш – Коимбра – Фатима – Мафра – Жозе Франку – Эрисейра – Обидуш – Баталья – Алкобаса – Томар – Синтра. 
  •  

Почивка в комбинация с екскурзия в Португалия едновременно 

Комбинираните екскурзии до Португалия през септември са уникална възможност да комбинирате приятна плажна почивка по време на кадифения сезон на брега на Атлантическия океан и образователни екскурзии в цялата страна.  

Едно пътуване – и веднага двете страни на Португалия наведнъж: оживеният живот на Лисабон и Порто и спокойствието да си сам с природата в атлантическите курорти. Основното предимство на такова пътуване е възможността да изберете своя собствена екскурзионна програма. Място за ваканция на море (Лисабонската ривиера, Алгарве или дори Коста Брава (Испания). 

Почивка и туризъм в Португалия 

Ето и няколко полезни съвети по темата за почивка в Португалия: какво да платя, къде да отида, какво да видя в Португалия. Сигурност, развлечения, кухня, екскурзии. Ярки снимки и видеоклипове за Португалия. 

Португалия е в състояние да примири всеки с всеки: запалени спортисти с тези, които обичат безцелно лежане на плажа, гастрономи с ценители на много необичайна архитектура, активни деца с възрастни, които не искат да бързат някъде. Всъщност в тази страна, почти в едно и също населено място, можете да се отдадете на всички туристически забавления наведнъж. Сърфиране, скитане из паркове, инспектиране на сгради, наслаждаване на храна и напитки на цени, които са доста достъпни за европейските стандарти. 

Не толкова храната привлича гурметата в Португалия, въпреки че могат да приготвят риба меч, треска, месо и какви пастелни сладкиши имат тук. Те са по-привлечени от напитки: зелено вино, портвайн и черешов ликьор „жинжиния“, който в Обидуш се сервира в шоколадови чаши.