индустрилните врати

За индустрилните врати – инсталиране, поддръжка, ремонт

За индустрилните врати. Извършваме работа с всякаква сложност, а също така осъществяваме спешни повиквания през почивните дни.

Ние сме фирма Логел ООД. Обадете ни се на телефон: (02) 489 4919. ул. „Българска легия“ 41-А, 1618 ж.к. Бъкстон, София. Извършваме поддръжка и откриване на неизправности по график и без график.

Причини за неизправности:

Липса на смазване – Повдигащият механизъм на острието се състои от много движещи се части, които изискват редовно смазване. При продължителна употреба, без смяна на смазката, секционните повдигащи се врати се нуждаят от ремонт и подмяна на части.

Дисбаланс на щита – когато торсионната пружина е отслабена, портата престава да функционира нормално и когато се издигне до средата, тя започва да надвишава. В този случай ремонтът на секционните горни врати се извършва чрез регулиране на пружините или подмяна на повредени.

Ремонт на повдигащи се врати, когато крилото е заседнало – тази ситуация възниква, когато кабелът се заплита и пада от барабаните. Което води до скалата. В този случай пружината също може да бъде повредена, така че не трябва да ги принуждавате, по-добре е да се обадите на майстор, който ще инсталира кабела на място и ще регулира повдигащите се врати, отколкото да купува допълнителни части и да плаща за ремонта на повдигащите врати.

Повреда на крилото на портата – при удар крилото се деформира и трябва да се отстрани, за да се изправи. Тъй като това изисква разкачване на крилото от повдигащия механизъм, не се препоръчва да го сваляте сами.

Инсталираме ново оборудване.

Подновяване на покритието – с течение на времето всяко покритие на горните секционни врати се нуждае от ремонт и обновяване.

Повреда на електродвигателя – при неравномерно подаване на ток двигателят може да изгори и ще е необходимо да се поправи повдигащата врата или да се смени мотора.

В случай на интензивна употреба е необходимо да се извършват тримесечни проверки и поддръжка и своевременна подмяна на части (кабели, ролки) и отстраняване на видими повреди – за да се изключи падане, задръстване на портата и други повреди.